Reserveringen voor 75 Jaar Vrijheid Vijfje nu mogelijk

Ondanks de coronacrisis staat ons land dit jaar natuurlijk uitgebreid stil bij het einde van de Tweede Wereldoorlog. Zo wordt er in opdracht van het Ministerie van Financiën een Nederlandse 5 Euro munt geslagen ter ere van 75 jaar vrijheid. Het ontwerp van dit bijzondere wettige betaalmiddel is zojuist onthuld.

75 Jaar Vrijheid Vijfje - Zilveren-vijfje.nl

Op Zilveren-vijfje.nl kunt u dit speciale 75 Jaar Vrijheid Vijfje veilig reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Maar wees er snel bij, want vanwege het historische thema is de vraag naar deze langverwachte Herdenkingsmunt zeer groot. In binnen- én buitenland. Wij raden u dan ook aan om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw exemplaar af te roepen.

De Herdenkingsmunt ‘75 Jaar Vrijheid’ is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Zo is er voor elk wat wils. Het Ministerie van Financiën heeft de oplage van elke uitgifte echter zeer strikt gelimiteerd. De kans is dan ook groot dat enkele kwaliteiten misschien al tijdens de voorintekening uitverkopen. Dit zagen wij ook bij eerdere Nederlandse munten gebeuren.

Ga daarom vandaag nog naar Zilveren-vijfje.nl waar u uw 75 Jaar Vrijheid munt kunt reserveren. Dan weet u zeker dat u er op tijd bij bent. Zodra dit wettige betaalmiddel is geslagen, worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld. U bent dan dus ook één van de eersten die de nieuwe Nederlandse 5 Euro Herdenkingsmunt in huis heeft.

Hoewel sommige delen van Nederland natuurlijk al in 1944 waren bevrijd, vieren wij dit jaar dat heel Nederland 75 jaar in vrijheid leeft. In verband met het coronavirus kunnen veel geplande evenementen helaas niet doorgaan, of wordt er gekeken of deze in aangepaste vorm kunnen plaatsvinden. De uitgifte van het officiële 75 Jaar Vrijheid Vijfje verloopt vooralsnog wel volgens plan.

Dat betekent dat wij deze Herdenkingsmunt ter ere van onze vrijheid in mei kunnen leveren. Vanwege de verwachte grote interesse in de munt, doet u er verstandig aan vandaag al uw bestelling door te geven. Nu is elke uitgifte immers verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs. Wanneer een munt is uitverkocht, wordt deze vaak alleen nog voor veel hogere bedragen verhandeld op marktplaatsen.